Diverse programmer

Med programmet Recuva kan du gendanne filer som du er kommet til at slette. Recuva er på dansk når det er installeret. Hent det her:
www.piriform.com/recuva

Fra samme firma stammer programmet cCleaner, der kan rydde op på din pc og fjerne overflødige filer. Programmet skal bruges med varsomhed - men kan være en stor hjælp. Microsoft kan ikke lide det til Windows 10 og kan finde på at afinstallere det bag din ryg! Hent det her:

www.piriform.com/ccleaner

Igen fra Piriform: Defraggler er et gratis program der rydder op på din harddisk ved at defragmentere den.

www.piriform.com/defraggler/download

Med DriverScanner øger du din computers ydeevne hurtigt og nemt ved at scanne, downloade og installere opdaterede drivere på alle dine computerenheder - hentes her:

driverscanner-info.dk/

Her kan du gratis downloade SiSoftware Sandra Lite, som gerne analyserer Windows' system for dig.

www.sisoftware.co.uk/download-buy/

Download gratis Advanced SystemCare Free her, som kan rense og opretholde din computer, hvor resultatet er en  hurtigere PC, både til arbejde og spil. Programmer understøtter også Windows 8.

www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

Revo Uninstaller er et gratis og prisvindende stykke software der, bl.a. hjælper dig med at fjerne og afinstallere de programmer du ikke kan afinstallere ved hjælp af ”Windows Rediger/Fjern Program”

www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

Download TreeSize Free her og få et stykke software, som gratis viser dig, hvor meget forskellige mapper fylder.

www.jam-software.com/freeware/