Browsere

Download Google Chrome her, som er Googles bud på en browser, og den er efterhånden blevet rigtig god:

www.google.com/intl/da/chrome/browser/

Download gratis denne nye, danske version af FireFox, der giver dig nye funktioner, endnu hurtigere

hastigheder samt et nyt udseende:

www.mozilla.org/da/firefox/new/

Download den stadig mere populære browser, Opera, her

www.opera.com/da/download

En ganske ny browser, Vivaldi, er kommet på markedet. Hent den her:

vivaldi.com/download/?lang=en

Mail

ePrompter er et fantastisk lille program, der gør dig i stand til at tjekke dine e-mails hurtigt, nemt og sikkert!

www.eprompter.com/

Thunderbird gør det sikrere, at sende mails med S/MIME, digital signing og message encryption. Udover den

gode sikkerhed har programmet et meget effektivt spam-filter og stavekontrol.

www.mozilla.org/da/thunderbird/

Download Windows Live Mail. Windows Live Mail er den nyeste, gratis e-mail klient fra Microsoft Windows. Live Mail gør det let at modtage og sende e-mails. OBS: Microsoft oplyser, at Live Mail ikke understøttes i Windows 10!

windows.microsoft.com/da-dk/windows-live/essentials-other-programs?T1=t2

Pegasus Mail er et gratis, veludviklet mailprogram, der stammer helt tilbage fra 1991. Pegasus Mail har alle funktioner man skulle kunne forvente. Der er stavekontrol (engelsk), spamfilter, god sikkerhed mod virus og understøttelse af SMTP, POP3, IMAP4, LDAP og PH.

www.pmail.com/

Diverse

NotMyIp er et program der skjuler din ip-adresse. Nogle gange ville man ønske man kunne ændre sin ip-adresse. Der er f.eks. flere forskellige hjemmesider, der ikke tillader adgang, medmindre du er fra et bestemt land. Det udelukker desværre nogle gode services som hulu.com der viser tv-serier og film kun for amerikanske brugere (Eller andre med en amerikansk IP)

notmyip.apponic.com/