Billedbehandling

Download Photo Filtre Free på dansk her. Det er et gratis program, hvori man let kan redigere i billeder.

Du kan hente programmet her: www.pensionistedb.dk/photofiltre-7.html og de tilhørende danske tekster her:

www.pensionistedb.dk/fa-programmet-pa-dansk.html

Photoscape er et sjovt foto redigerings-program, der er let at bruge og som gør det muligt, at rette og forbedre fotos. Photoscape er også en billedfremviser og du kan lave slideshows med dine billeder i programmet.

www.photoscape.org/ps/main/download.php

Irfanview er et meget effektivt billedbehandlings- og fremvisningsprogram, der er ret let at bruge. Det installeres på engelsk og kan derefter ændres til at være dansk.

www.irfanview.com/

GIMP (GNU Image Manipulation Program) er er et gratis alternativ til programmer som Adobe Photoshop o.l.

Det rummer mange, meget stærke muligheder for billedbehandling - men kræver en del teknisk viden. Hent det her:

www.gimp.org/

Videobehandling

Virtual Dub giver dig muligheden for at redigere video gratis. Du kan f.eks. arbejde med dine hjemmevideoer, film og lignende

www.virtualdub.org/download.html

Musik

AV Music Morpher Gold er et af de bedre multitrack musik-behandlings programmer.

www.musicmorpher.com/free-music-editor.htm

CD/DVD-brænding

Her kan du gratis downloade ImgBurn, som er et lille, smart og gratis brænder-program, der kan arbejde med CD, DVD, HD-DVD og Blu-ray. Og så fås det på dansk!

www.imgburn.com/index.php?act=download

Download gratis Ashampoo Burning Studio Free her. Det er et freeware brænder-program, der fokuserer på simplificering, hastighed og backup.

www.ashampoo.com/en/usd/fdl