Beskyttelse mod virus, spam mm.

Det bedste anti-virus-program - det, vi alle gerne vil ha', findes sikkert ikke - men du kan få god vejledning fra den østrigske organisation, AV-Comparatives. De udsender jævnligt rapporter om omfattende test af de mest kendte anti-virus-programmer, der vurderes efter flere kriterier (finder programmet alle virus?, giver det ikke falske alarmer?, er det umuligt for fremmede at afinstallere det? - og meget mere). Web-stedet er på engelsk, og det er rapporterne også - men de er yderst værdifulde. Læg mærke til, at gratisudgaver af de forskellige programmer ikke er omfattet.

www.av-comparatives.org/

AVG, gratis antivirus program (på dansk når det er installeret)  kan hentes her:

free.avg.com/eu-en/homepage

Avira, gratis antivirus program (kun på engelsk) kan hentes her:

www.avira.com/en/avira-free-antivirus

BullGuard Spamfilter beskytter din indbakke mod uønsket mail ved hjælp af en database, som konstant bliver opdateret med informationer, der indberettes af brugere fra hele verden.

www.bullguard.com/da/products/bullguard-spamfilter-10.aspx

SPAMfighter er et gratis plugin, der effektivt tager sig af spam i programmerne Microsoft Outlook og Outlook Express m.fl.

www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_DA/Product_Info.asp

Web of Trust (WOT) integrerer sig i din browser og advarer dig imod ondsindede websites. Web of Trust (WOT) advarer dig allerede når du søger på Google, Yahoo eller MSN, samt via sider som Wikipedia. Når du på disse sider ser et link, så markerer Web of Trust (WOT) om du kan stole på det givne website ved siden af linket dertil. Dette beskytter dig bl.a. imod phising og spam.

www.mywot.com/

Download Ad-Aware Pro og få et af de bedste versioner af Lavasofts populære sikkerhedsprogram.

www.lavasoft.com/

Diverse

Download Sticky Password gratis her, som er et program, der gør det muligt at styre og beskytte alle dine passwords.

www.stickypassword.com/download

Her kan du gratis downloade CyberGhost VPN, som er en personlig VPN (Virtual Private Network) klient og online service, der lader dig browse (gennemse) Internettet anonymt ved at opføre sig som en firewall og server mellem din PC og din ISP (Internet Service Provider).

cyberghost-vpn.soft32.com/