Har du brug for akut-hjælp med et pc-problem, så kan du kontakte os telefonisk:

Mandage kl. 15.00 - 17.00 på telefonnummer 91 55 09 60

Tirsdage kl. 15.00 - 17.00 på telefonnummer 91 55 16 95

Torsdage kl. 15.00 - 17.00 på telefonnummer 91 55 24 54

Fredage kl. 15.00 - 17.00 på telefonnummer 91 55 26 59

Vær venligst opmærksom på at telefonerne er lukket uden for åbningstid samt på helligdage.

Såfremt vores supportere ikke kan løse dit problem over telefonen, så kan de henvise dig til nærmeste datastue eller i særlige tilfælde tilbyde dig et hjemmebesøg for herved at afhjælpe problemet.

Ved opringning til os betaler du almindelig telefontakst - alt andet er gratis for dig.

Du kan herunder downloade og udskrive en tidligere udgave af vores folder - så har du altid alle oplysninger om os lige ved hånden.

Vores folder er under opdatering - folderen nedenfor indeholder de korrekte telefonnumre til support.

Download
60+Bornholm
Beskrivelse af vores tilbud og referencer til datastuer og telefonsupport.
Folder_datastuer.pdf
Adobe Acrobat Document 481.0 KB